Maalaiskana

Uutiset

ZiCi levittäytyy Isoon Omenaan

ZiCi-kanapikaravintola avasi ensimmäisen ravintolansa Kauppakeskus Myllyyn Raisioon viime vuoden marraskuussa. Suosio ja kysyntä kasvoi niin suurella vauhdilla, että toiselle ravintolalle tuli pian tilausta. Tällä kertaa valloitetaan Espoon Iso Omena 13.5. lähtien.

ZiCin kaikki kanat tulevat Huttulan tilalta Koskelta ja varttuvat suomalaisessa kasvuympäristössä muun muassa kotimaisen kauran, vehnän ja härkäpapujen voimalla. Rehu on GMO-vapaata. Vihannekset ja juurekset tulevat suomalaisilta tiloilta ja kastikkeet on luotu varta vasten ZiCin annoksiin sopiviksi.

Lue lisää: ZiCi levittäytyy Isoon Omenaan

Oletko sinä ZiCin seuraava huipputyöntekijä?

ZiCi on Raisiossa kauppakeskus Myllyssä sijaitseva hyväntuulinen ja kotimaiseen tarjontaan keskittyvä kanapikaravintola. Kanat tulevat yrittäjien omasta kanalasta ja muut raaka-aineet suomalaisilta tiloilta. Suomalainen maaseutu maistuu ja näkyy, mikä erottaa ZiCin muista pikaruokaloista positiivisella tavalla.

Haemme ravintolaamme reipasta, työtä kaihtamatonta ja nauravaista ravintolatyöntekijää, joka arvostaa kotimaista ruokaa ja haluaa olla osa ZiCin hersyvää tiimiä.

Lue lisää: Oletko sinä ZiCin seuraava huipputyöntekijä?

Pikaruokaa maaseudun annista? Jo on aikoihin eletty!

Ja niin eletäänkin, sillä huomenna aukeaa Suomen ensimmäinen kanapikaravintola ZiCi kauppakeskus Myllyyn.

ZiCi yhdistää kotimaiset, laadukkaat raaka-aineet ja erinomaisen maun. Kaikki on paketoitu pikaruokaravintolakonseptiin, mutta kuitenkin aivan uudenlaisella tavalla. Pääraaka-aine kana friteerataan salaisella reseptillä, jolloin myös annosten rasvapitoisuus on alhaisempi kuin muilla pikaruokaravintoloilla.

Lue lisää: Pikaruokaa maaseudun annista? Jo on aikoihin eletty!