Maalaiskana

Mikä on ZiCi?

Kyllä ennen oli kaikki paremmin, mutta niin on nyt taas!

Uusin pikaruokamaailman mullistaja, ZiCi, tuo puhtaan, kotimaisen ruoan jokaisen ulottuville. Mistä ZiCi on saanut alkunsa? Sen tarinan tiedät jatkamalla lukemista.

Mistä on hyvä pikaruoka tehty?

Pikaruoan ei tarvitse olla ulkomaista sarjatuotantoa. Sen ei tarvitse olla einestarjontaa, eikä ravintoköyhää muonaa. Sen todistaa uusi kanapikaravintola ZiCi.

ZiCin pääperiaatteena on kotimaisuus. Kaikki raaka-aineet ovat suomalaisilta maatiloilta.
Kana friteerataan omalla, testatulla reseptillä, jolloin se on myös terveellisempää muihin  kilpailijoihin verrattuna.

Kasvikset ja juurekset tulevat myös kotimaisilta tiloilta. Ranskalaiset ovat oikeaa suomalaista pohjolan perunaa, eivät puristettua peruna-riisijauhoseosta. Kastikkeet on luotu varta vasten ZiCin annoksiin sopiviksi.

Ja mikä parasta, ZiCin annokset ovat todella maukkaita. Ruoan alkuperällä on väliä, eettisesti ja kulinaristisesti!

pappa-tarina


ZiCin alku ja juuri

Huttulan tilalla, Koski TLssä suomalaisella maaseudulla, kasvatetaan kanoja jo neljännessä polvessa. Yrittäjäpariskunta sai vuosi sitten aatoksen viedä kanatuotannon kuluttajan lautaselle asti. Ensin kehitettiin reseptejä, testailtiin friteeraustapoja ja kartoitettiin yhteistyökumppaneita eli muita suomalaisia yrittäjiä. Kun annoskonsepti oli tuumittu ja maisteltu julkituloon, rakennettiin itse Huttulan tilalla  ZiCi-myyntivaunu, jossa valmistaa annokset ja matkata asiakkaiden äärelle. Kesän festivaalit ja Aurajoen ranta tulivat tutuiksi, mutta myös ZiCi alkoi tulla mieleiseksi asiakkaille. Puhtaat maut ja hiotut reseptit purivat kansaan, jonka johdosta syntyi ajatus kanapikaravintolan perustamisesta, jotta annoksia voisi hakea jokaisena haluamanaan päivänä. Ideasta tuli totta!

Yhdessä tehden

Kaikkien ZiCin raaka-aineiden lähtöpiste on suomalaisilla tiloilla, mikä takaa sen, että ruoan tasosta voidaan mennä takuuseen. ZiCin vankkana perustana on osoittaa, että pikaruoka voi olla myös terveellisempää mausta tinkimättä, mutta myös täysin kotimaista.

Tämä luo kotimaiselle yrittäjyydelle pontta jatkaa eteenpäin, yhdessä tehden!

Asiakasta lähellä

ZiCin asiakkaat ovat numero yksi. Jokaista halutaan kuunnella ja palvella. ZiCin yrittäjät ovat asiakasta lähellä ja haluavat luoda ZiCistä paikan, joka tulisi meille kaikille tutuksi ravintolaksi, mistä saa puhdasta, kotimaista, sydämellä valmistettua ruokaa.

Tervetuloa ZiCiin ja osaksi alkanutta tarinaamme!

Menestyjä